Theoriecentrum Nederland

Met deze devices kun je onbeperkt theorie examens oefenen voor het cbr certificaatMet TOM APP onderweg theorie examens oefenenBlije mensen die geslaagd zijn voor het cbr theorie examen

 

Theoriecentrum Nederland is actief op de markt met het ontwikkelen en vervaardigen van diverse online opleidingen. In aanvang heeft TCN opleidingen vervaardigd in opdracht van en in samenwerking met de ANWB.
Inmiddels heeft TCN het platform verfijnd en geschikt gemaakt voor alle soorten van E-learning. Dat maakt dat diverse bedrijven en organisaties inmiddels de weg naar TCN hebben weten te vinden en hun opleiding succesvol hebben toegepast. Mede omdat de ontwikkelkosten vele malen lager liggen dan die van de gemiddelde aanbieder van software, en dat een eigen Look & Feel gecreëerd wordt is deze opleiding voor elk bedrijf interessant en binnen handbereik.

Leren anno NU !

TCN ontwerpt en bouwt persoonlijke leertrajecten en laat jouw deelnemers groeien. Dit kan een cursus of training zijn of een hele opleiding. Of er nu alleen, met begeleiding, in een groep of ‘blended’ geleerd wordt, het platform kan intuïtief gebruikt worden.

Wil je meer weten, kijk dan hier. Op lerendoejezo.nl kun je zien wat onze opleidingen ook voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 

TCN, uitvoerder ANWB Wegenwacht Rijschoolactie

ANWB logo_cmykTCN is vanaf  de aanvang in 2014 de uitvoerder van de ANWB Wegenwacht Rijschoolactie. Met deze unieke actie willen wij graag rijschool-leerlingen kennis laten maken met ANWB Wegenwacht en alle voordelen die dit lidmaatschap met zich meebrengt. TCN draagt zorg voor de afwikkeling van de inschrijvingen en verleent ondersteunende taken in de contacten naar alle rijscholen in Nederland.

Wilt jij als Rijschool ook deelnemen in deze actie? Hieronder staat hoe jij ons makkelijk kan bereiken:

[wp-svg-icons icon=”phone” wrap=”i”]  088- 040 6600
[wp-svg-icons icon=”office” wrap=”i”]  A. van Leeuwenhoekweg 40-C Alphen a/d Rijn
[wp-svg-icons icon=”envelop” wrap=”i”]  info@tc-ned.nl