Mogelijkheden

Wij zorgen dat leren altijd en overal beschikfotootje tweedebaar is. Curssussen werken in alle browsers, op iedere PC, tablet en iPad. Er zijn extra apps voor iPhone en Android

Deelnemers werken op hun eigen device

Cursussen werken in alle gebruikelijke browsers, op iedere PC, tablet en iPad. Er zijn extra apps beschikbaar voor iPhone en Android. Wij zorgen dat leren altijd en overal mogelijk is.

Geheugentrainer App

Met onze gratis geheugentrainer App kunnen deelnemers hun dagelijkse trainingen onderweg maken! Zowel voor iPhone als Android beschikbaar. De geheugentrainer App integreert de theorie van Ebbinghaus over ‘dagelijkse herhaaloefeningen’ op een unieke manier in deze online leeroplossing. Het systeem traint kennis op een gepersonaliseerde manier waardoor deelnemers meer onthouden en sneller slagen voor hun cursus. Ebbinghaus claimde dat herhaling de beste remedie was tegen vergeten. Hij formuleerde een schema dat ervoor zou zorgen dat kennis opgeslagen werd in het langetermijngeheugen. Op dit schema is de geheugentrainer gebaseerd.

Dagelijkse herhalingsoefeningen

Dagelijkse herhalingsoefeningen

Persoonlijke herhalingsschema

Bepaalde kennisgebieden hebben meer aandacht nodig dan andere om ze in het langetermijngeheugen te kunnen opslaan. De Geheugentrainer App is ontworpen om deelnemers uit de dagen door selectieve herhaling en gebruikt slimme opdrachten om kennis te activeren. De kennis die een deelnemer minder goed opneemt wordt vaker getoond waardoor er een persoonlijk herhaling- en leerschema ontstaat.

Train naar een examendatum toe

De Geheugentrainer kan gericht trainen naar een examendatum toe. De deelnemer of begeleider geeft een examendatum op, waarna de cursist zelf kan bepalen op welke dagen hij wil studeren. Vervolgens ontvangt de cursist trainingen met precies die onderwerpen die nog extra aandacht vragen, zodat hij op tijd klaar is voor het examen.

Extra oefeningen inzetten

Knelpunten in het kennisniveau kan de deelnemer ook direct zelf aanpakken door extra oefeningen te genereren. In één overzicht ziet de deelnemer zijn sterke en zwakke punten en kan hij kiezen welke onderwerpen de oefening moet behandelen.

Leren waar en wanneer je maar wilt

Dankzij de geheugentrainer app voor iPhone, iPad en Android kunnen deelnemers makkelijk onderweg hun kennis op peil houden of oefenen voor een examen. De geheugentrainer werkt uiteraard ook in iedere gangbare browser, zo blijft leren laagdrempelig en leuk.

IMG_3992Verbeterde businesscase

Statistieken van de geheugentrainer laten verbeterde resultaten zien. Deelnemers zullen alls wat zij geleerd hebben tijdens hun cursus ook veel beter en langer onthouden. In veel gevallen wordt aangetoond dat het gebruik van de geheugentrainer de businesscase verbetert.

Naslag App

Onze naslag app geeft deelnemers toegang tot hun cursuscontent op hun smartphone of tablet. Zij kunnen materialen delen en discussiëren in de content terwijl zij hun opgedane kennis in de praktijk  brengen.

Jouw persoonlijke branded app

Speciaal voor jouw deelnemers is een branded versie van de apps mogelijk. Deze branded app zal jouw naam dragen in de appstores en koppelt direct aan jouw leeromgeving.