Anno NU

Leren anno NU !

TCN ontwerpt en bouwt persoonlijke leertrajecten en laat jouw deelnemers groeien. 
Dit kan een cursus of training zijn of een hele opleiding. Of er nu alleen, met begeleiding, in een groep of ‘blended’ geleerd wordt, het platform kan intuïtief gebruikt worden. Deelnemers hebben een goed en duidelijk overzicht van alle stappen in hun leerpad. Grafische elementen laten een deelnemer zien waar hij staat, welke leerdoelen hij beheerst en welke activiteiten nog gedaan moeten worden.

Diverse functionaliteit is geïntegreerd zodat er een complete leerflow gecreëerd kan worden. Conversaties met begeleiders en medestudenten vinden plaats bij de content en zijn dus binnen handbereik.

Dit is leren in de 21ste eeuw !

Wat maakt dergelijke leertrajecten zo succesvol?

Zijn er gouden regels voor het ontwerpen ervan? Kan dat ook voor mijn organisatie? “het ontwerpen van leren dat werkt?” Wij denken van wel. Door goed te kijken naar wat werkt. We zien dat ontwerpen van persoonlijke leertrajecten iets anders is dan het simpel volgen van een recept. Het is onvermoeibaar en met toewijding zoeken naar wat werkt in déze situatie, samen met déze personen, in déze organisatie, op dít moment. Het is experimenteren, gaandeweg bijstellen, bekende principes toepassen, nieuwe principes ontdekken, oude voorkeuren loslaten, reflecteren. Het ontwerpproces als leerproces en zo deelnemer en organisatie laten groeien.