E-Learning

TOM theorie op alle devices theorie examens oefenenMet het TCN platform kun jij persoonlijke journeys van leeractiviteiten creëren en verspreiden waarmee je jouw deelnemers kunt laten opbloeien. Of er nu alleen, met begeleiding, in een groep of ‘blended’ geleerd wordt, aNewSpring kan intuïtief gebruikt worden. Deelnemers hebben een goed en duidelijk overzicht van alle stappen in hun leerpad. Grafische elementen laten de deelnemer zien waar hij staat, welke leerdoelen hij beheerst en welke activiteiten nog gedaan moeten worden.

Start bijvoorbeeld een community waarbij deelnemers de inhoud van de cursus delen, feedback krijgen en discussiëren met andere deelnemers. Lees hier meer over de voordelen die E-Learning biedt.

 

Stel in auto genieten van hun cbr rijbewijsDagelijkse herhaaloefeningen

MemoTrainer™ integreert de theorie van Ebbinghaus over ‘dagelijkse herhaaloefeningen’ op een unieke manier in een online leeroplossing. Het systeem traint kennis op een gepersonaliseerde manier waardoor deelnemers meer onthouden en sneller slagen voor hun cursus.

Ebbinghaus claimde dat herhaling de remedie was tegen vergeten. Hij formuleerde een schema dat ervoor zou zorgen dat kennis opgeslagen werd in het langetermijngeheugen. Op dit schema is de MemoTrainer™ gebaseerd.

Persoonlijk herhalingsschema

Bepaalde kennisgebieden hebben meer aandacht nodig dan andere om ze in het langetermijngeheugen te kunnen opslaan. MemoTrainer™ is ontworpen om deelnemers uit te dagen door selectieve herhaling en gebruikt slimme opdrachten om kennis te activeren. De kennis die een deelnemer minder goed opneemt wordt vaker getoond waardoor er een persoonlijk herhalingsschema ontstaat.

Individuele learning journeys

In de TCN Opleidingen is het mogelijk om deelnemers alleen de leeractiviteiten voor te schotelen die zij het meest nodig hebben. Ons adaptieve algoritme biedt hen activiteiten gebaseerd op hun kennisniveau en doelprofiel. Door op hun aandachtspunten te focussen creëren we een gepersonaliseerd leerpad voor iedere deelnemer. Op deze manier helpen wij ze hun doelen efficiënter en effectiever te behalen